top of page

THE ONLY VIDEO

CONTENT PARTNER

YOUR BRAND NEEDS

Cocoon is een jonge agency met als vaste basis twee ervaren vak idioten met een groot creatief hart. De passie voor visual storytelling en marketing vormen een solide basis voor elke challenge die een bedrijf of merk tegen kan komen. Zit er weinig leven in je socials? Heb jij moeite met consistentie in je content of het bedenken van nieuwe ideeën? Lukt het niet om goed personeel aan te trekken? Of word jij gewoon helemaal gek van alle snelle ontwikkelingen en heb je geen idee wat je ermee aan moet? Dan zijn wij er voor je.

Wij zijn dé video marketing agency voor ambitieuze merken die op zoek zijn naar een lange termijn video- & foto content strategie. Met in de basis het creëren van krachtige content gaan we mee in de huidige ontwikkelingen van video, animatie en AI. Met ons brede netwerk aan professionals zorgen wij ervoor dat jij altijd dé juiste creative, strateeg of marketeer hebben voor de juiste klus. 

Cocoon zorgt ervoor dat jouw merk online zichtbaar wordt op een manier die blijft hangen bij de juiste doelgroep, van snelle social content tot kick-ass brandvideo producties.

WORK WITH US

Laat je ontzorgen op het gebied van content. Wij denken met je mee, maken een plan zodat jouw merk de consistente zichtbaarheid krijgt die het nodig heeft om te groeien en relevant te blijven. Wij leveren creatieve, doelgerichte kwaliteit, van concept tot realisatie. Je merk zal er niet alleen door groeien, maar ook die uitstraling krijgen die het verdient. Daarnaast is Cocoon is flexibel. Voor ieder project wordt op basis van de wens, de doelstellingen en het beschikbare budget bepaald hoe wij de resultaten zo goed en efficiënt mogelijk kunnen behalen. We hebben alle ingrediënten in huis, maar bepalen per recept wat er nodig is. Goed voor het resultaat en de portemonnee.

WHY?

THE EXCITING PROCESS OF CONTENT CREATION

Om resultaat te behalen met video, is een goede strategie essentieel. Onze stappenplan zorgt ervoor dat er geen details worden gemist en dat we zo effectief en efficient mogelijk te werk gaan. 

  • 1. Intake
    Een vrijblijvende (online) sessie van 30 minuten waarin we kennismaken met elkaar en naar boven gaan brengen wat er al is en waar de behoefte ligt. Op basis van dit gesprek kunnen we goed bepalen wat de challenges zijn, hoe wij kunnen helpen.
  • 2. Plan van aanpak
    Een (online) sessie waarbij we ons plan in grote lijnen presenteren en waarbij we laten zien hoe wij de challenges willen aanpakken en welke tools we daarvoor gaan gebruiken.
  • 3. Offerte
    Op basis van de voorgaande sessies wordt er een offerte opgesteld. Zodra er een GO is gaan we samen aan de slag.
bottom of page